Formació

formació

Fem formacions d’APRENENTATGE BASAT EN JOCS (ABJ)
adreçats a mestres, professorat, educadors socials, pedagogs…

El joc és un recurs molt valuós en els processos d’ensenyament i aprenentatge. Els nous estudis sobre neuroeducació mostren com el joc contribueix a crear una experiència d’aprenentatge que motiva i estimula a alumnes i educadors. El cervell adquireix aprenentatges de forma més eficient si l’alumne està motivat. 

A tothom li agrada jugar, però no és fàcil utilitzar o crear jocs en entorns educatius. Amb les nostres formacions coneixereu mil possibilitats juganeres d’aprenentatge i com posar-les en pràctica.

Vols rebre informació per correu electrònic?

Propostes concretes

Curs d’estiu

Aprentatge basat en jocs i gamificació a primària

El nostre curs més complet per conèixer molts jocs i saber com dur-los a l’aula de primària.

Més informació a la web de la Fundació UDG

Taller de dues hores

Descoberta de jocs per educació

Un taller curt i efectiu per descobrir jocs amb finalitats educatives.

Expliqueu-nos quina és la vostra realitat i triarem els jocs més adequats pels vostres usuaris. Vindrem i us ajudarem a aplicar-los de forma pràctica.

El taller és ideal per equips d’educadors socials, animadors sòcio-culturals, pedagogs, mestres, professors… o professionals que treballeu amb persones en risc d’exclusió, necessitats educatives especials, entorns educatius no formals, lleure…

Curs a mida

Aprenentatge Basat en Jocs

Us oferim un curs adreçat a mestres i professorat totalment fet a mida, per complir les vostres necessitats.

Durant el curs, reflexionarem sobre què és l’ABJ, per què ens pot servir a l’aula i descobrirem alguns dels jocs més útils per potenciar l’aprenentatge de matemàtiques, llengua i medi.

Vols que en parlem?