Privacitat i tractament de dades

Introducció

A lajuganera.cat, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privacitat amb l’objecte del fet que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que s’obtenen dels visitants i usuaris.

Com usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no ho acceptes, has d’abandonar la web, sense fer ús d’ella ni del seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

Responsable del tractament de dades

El titular del lloc i responsable del tractament de dades és La Juganera SCCL, amb CIF F55329551. Per contactar pots emprar l’adreça de correu electrònic info@lajuganera.cat, el telèfon 972 91 94 85 o el correu postal a Carrer Nou, 4, local 2, codi postal 17001 de Girona.

Finalitat del tractament de dades

A la nostra web, hi ha apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i de les nostres novetats o activitats. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera confidencial.

El formulari de contacte ens serveix per mantenir contacte amb tu o altres accions requerides.

Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per a la fi per al qual van ser recollides..

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

Legitimació del tractament de dades

L’ús de les teves dades s’efectua perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar-les quan ens les proporciones als formularis per un ús específic que s’indica en cadascun d’ells. Les teves dades només són necessàries per a usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ho fas, aquests serveis no són possibles.

 

Transferències i cessió de dades

Existeix un compromís ferm per part nostra que les dades que proporcionis a lajuganera.cat, no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el teu previ consentiment, per a cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

Drets dels interessats

Tens dret a accedir a la informació que sobre la teva persona estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas d’errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest és el teu desig. Per fer-ho només has d’escriure un correu electrònic a info@lajuganera.cat des d’on et contestarem qualsevol consulta, comentari, aclariment que ens facis al respecte.